Ψάχνουμε άτομα άνω των 20 ετών με αγάπη, όρεξη και εμπειρία στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής.

Αρτοποιός

Αρτοποιός

Εξειδικευμένος επαγγελματίας σε θέση να χειρίζεται και να ελέγχει το σχεδιασμό και τη παραγωγή νέων προϊόντων. Μια ειδικότητα που βρίσκεται στο επίκεντρο της βιομηχανίας των τροφίμων. Ο αρτοποιός στα αρτοζαχαροπλαστεία Σπύρου καλείται να στηρίξει έναν από τους τρεις βασικούς πυλώνες του από το τρίπτυχο ψωμί-γλυκό-καφές και αυτό είναι φυσικά το ψωμί.

Βοηθός Αρτοποιού

Βοηθός Αρτοποιού

Βασικός συνεργάτης του αρτοποιού σε θέση να εκτελεί άρτια τις εντολές που θα του δίνονται. Σε θέση να χειρίζεται το σχεδιασμό και τη παραγωγή νέων προϊόντων. Απαραίτητες οι γνώσεις παρασκευής ζύμης και ψησίματος αρτοσκευασμάτων.

Σεφ - Ζαχαροπλάστης

Σεφ - Ζαχαροπλάστης

Οργανωτικός υπεύθυνος παραγωγής και παρασκευής γλυκών. Το γλυκό, συγγενής του άρτου, έχει αποκτήσει μέσα από μια παράδοση αιώνων ένα κοινωνικό χαρακτήρα και συμβολισμό. Άρρηκτα συνδεδεμένο με την παράδοση, αναζητάμε ένα άτομο για την άρτια και σωστή παρασκευή του. Απαραίτητη η γνώση κοπής ζαχαροπλαστικής σακούλας.

Βοηθός Ζαχαροπλάστη

Βοηθός Ζαχαροπλάστη

Άριστος γνώστης παρασκευής γλυκών διαφόρων κατηγοριών με γνώσεις κοπής ζαχαροπλαστικής σακούλας. Σε αυτή τη θέση αναζητούμε ένα άτομο που να μπορεί να συνεργαστεί αρμονικά με τον ζαχαροπλάστη μας και να φέρνει εις πέρας καθήκοντα ζαχαροπλάστη.

Πωλητής - Πωλήτρια

Πωλητής - Πωλήτρια

Οι πωλητές και οι πωλήτριες αποτελούν το πρόσωπο και την εικόνα της εταιρείας μας. Χρειαζόμαστε άτομα επικοινωνιακά, πάνω από όλα εξυπηρετικά, με όρεξη, ευχάριστη προσωπικότητα και πνεύμα συνεργασίας. Επιθυμητή η προϋπηρεσία αλλά όχι υποχρεωτική.

Υπεύθυνος Catering

Υπεύθυνος Catering

Ψάχνουμε για άτομο με οργανωτική διάθεση, ομαδικότητα, εξυπηρέτηση και διάθεση για νέες προκλήσεις. Το άτομο αυτό θα είναι υπεύθυνο για τη διανομή και παράταξη των εδεσμάτων και των ροφημάτων στα catering μας.

Ονοματεπώνυμο

Τηλέφωνο

Διεύθυνση email

Θέση για την οποία ενδιαφέρεστε

Mπορείτε να επιλέξετε μία ή περισσότερες θέσεις

Λόγοι για τους οποίους θέλετε να εργαστείτε σε εμάς

Bιογραφικό

Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 2MBs
Eπιτρεπόμενοι τύποι αρχείων: pdf, odt, doc, docx, rtf, txt