Η οικογένεια «ΣΠΥΡΟΥ» σας υποδέχεται σαν… το σπίτι σας!

H Εταιρεία «Σπύρου» ιδρύθηκε το 1994, από τα αδέρφια Βαγγέλη Σπύρου, Ζώη Σπύρου και Αλέξανδρο Σπύρου, με το πρώτο μαγαζί επί της Μ. Σπηλαίου και Αλφειού γωνία.

Δίνοντας στον κόσμο, ποιοτικά προϊόντα, επικοινωνία, καθαριότητα, γεύση και εξυπηρέτηση, σιγά-σιγά κατάφεραν να γίνουν πολύ γνωστοί στους Αμπελοκήπους και να «χτίσουν» μια αλυσίδα φούρνων (3) που μέχρι και σήμερα κρατάνε σταθερά στην αγορά, προσφέροντας τα προϊόντα τους σε χαμηλές τιμές και με απόλυτη προσήλωση στην ποιότητα.

Στα 3 καταστήματα της η Εταιρεία, απασχολεί περίπου 30 άτομα προσωπικό, ενώ το εργαστήριο παραγωγής, που είναι ο «αφανής ήρωας», αποτελείται από 6 άτομα.

Πρωτεύον θέμα για την οικογένεια Σπύρου, αποτελεί η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη, σε συνδυασμό με την άρτια ποιότητα και την εξαιρετικά προσιτή τιμή.

Στόχος της Εταιρείας Σπύρου, είναι να παραμείνει πρωταγωνιστής στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής στους Αμπελόκηπους. Παράλληλα, στοχεύει να διατηρεί σταθερή τη ποιότητα και οι πελάτες του να αισθάνονται μοναδικά κάθε φορά που μπαίνουν σε ένα από τα καταστήματα του. Διότι, όλα ξεκινούν από το χαμόγελο του όμορφου προσωπικού μας σε εσάς.

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Υπερήφανα πιστοποιημένοι με: