Το πιο υγιεινό προφιτερόλ!

Οι Φούρνοι Σπύρου λανσάρουν το νέο προφιτερόλ τους με σοκολάτα γάλακτος στέβια και σοκολάτα υγείας στέβια.

Δεν θα μπορούσαμε να μην σας παρέχουμε γλυκά από ένα από τα δημοφιλέστερα γλυκά πλέον, και αυτό δεν είναι άλλο από το γλυκαντικό φυτό στέβια. Η στέβια είναι από τα πιο άξια υποκατάστατα της ζάχαρη, καθώς δεν καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά της από αυτή. Εξίσου, ή μάλλον παραπάνω γλυκιά από τη ζάχαρη έχει καταφερθεί να εισαχθεί σε γλυκά με κρεμώδη υφή ή σε μορφή μούς δίχως να αλλάξει τη σύστασή τους και να τα καθιστά διαφορετικά από ότι θα ήταν με ζάχαρη. Η αναλογία είναι περίπου 1 γραμμάριο στέβια προς 8 έως 12 γραμμάρια ζάχαρης. Χρησιμοποιείται, δηλαδή, 8 έως 12 φορές λιγότερη ποσότητα!

Επιτέλους όλοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το πολυαγαπημένο τους γλυκό προφιτερόλ, χωρίς τύψεις. Ιδανικό για διαβητικούς καθώς μεταβολίζεται από τους οργανισμούς χωρίς να προαπαιτείται παραγωγή ινσουλίνης και δίχως να επηρεάζει το σάκχαρο του αίματος. και για κάποιον που θέλει απλά να εξαλείψει τη ζάχαρη από τη διατροφή τους. Το νέο μας προφιτερόλ είναι επίσης εμπλουτισμένο με γάλα καρύδας έναντι του κλασσικού γάλακτος. Αυτό, καθιστά το προφιτερόλ μας ιδανικό και για άτομα που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη! Η στέβια που εμπεριέχεται στο μείγμα σοκολάτας των προφιτερόλ μας δεν είναι συνθετική, δεν περιλαμβάνει τεχνητά συστατικά, ούτε τροποποιείται χημικά.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΣΠΥΡΟΥ:

  • Γάλα Καρύδας
  • Στέβια σοκολάτα γάλακτος ή στέβια σοκολάτα υγείας
  • Σταθεροποιητής
  • Κρέμμα Γάλακτος

Στους Φούρνους Σπύρου θα βρείτε και το κλασσικό προφιτερόλ με ζάχαρη αλλά και την καινούρια παραλλαγή του με το γλυκαντικό στέβια το οποίο σας παροτρύνουμε όλους ανεξαιρέτως να το δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα. Είτε είστε λάτρης της σοκολάτας γάλακτος ή της σοκολάτας υγείας, εμείς διαθέτουμε και τις δύο επιλογές. Εκτός από τη ποικιλία στις γεύσεις, μπορείτε να επιλέξετε και μεταξύ δύο μεγεθών! Μπορείτε να το προτιμήσετε είτε σε οικογενειακό μέγεθος να το απολαύσετε με τους αγαπημένους σας ή να το προσφέρετε ως δώρο. Εάν όμως θέλετε να κάνετε απλά ένα γευστικό δώρο στον εαυτό σας μπορείτε απλά να προτιμήσετε το ατομικό μέγεθος. Τα προφιτερόλ μας σε ατομικό μέγεθος, επίσης, εξυπηρετεί στο να το προσφέρετε σε κάποια εκδήλωση ή πάρτι παραγγέλνοντας την ποσότητα που επιθυμείτε σε εμάς μέσω των υπηρεσιών catering μας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες catering μας είτε παίρνοντάς μας ένα τηλέφωνο ή με μία επίσκεψη στην αντίστοιχη κατηγορία της ιστοσελίδας μας:

https://fournoispyrou.gr/catering/